j4age component required, but not installed Martine Lage - Nieuwe voorstelling DICHTerbij
ml_sl1.jpgml_sl2.jpgml_sl3.jpgml_sl4.jpgml_sl5.jpg

Welkom

Welkom op de website van Martine Bunschoten-Lage!

Martine is geboren in 1967. Ze is getrouwd en moeder van drie zoons. Ze studeerde orgel - eerst bij Nico van den Hooven en later bij Kees van Houten - met als bijvak piano aan het Utrechts conservatorium, waar ze in 1990 afstudeerde. In die tijd nam ze ook haar eerste zanglessen.

Ze is actief op diverse muzikale gebieden. Zo werkt ze mee aan kerkdiensten; met name als pianist en zanger in een muziekgroep of solo, en een aantal keer per jaar nog als organist. Daarnaast is ze repetitor bij COV Putten en begeleidt ze ook regelmatig andere koren en solisten in diverse stijlen, van klassiek tot lichte muziek.

Martine is ook zanger-liedschrijver. Ze schrijft, zingt en speelt eigen Nederlandstalige muziek. De liedjes die ze schrijft zijn voornamelijk geïnspireerd op haar geloof in - en leven met - God. In 2012 heeft ze een CD uitgebracht met eigen werk, getiteld Rondom. ‘Eva’, een van de nummers van Rondom, is dat jaar genomineerd voor een Zilveren Duif. Je vindt hier meer informatie over de CD, en via het bestelformulier kun je de CD bestellen.

In haar hoedanigheid als zanger-liedschrijver en pianist werkt ze mee aan theaterprojecten van Theo Tomassen onder de noemer DICHTerbij. In de afgelopen jaren speelden ze Dichterbij (2011/2012) en De Vierde Wijze (2014/2015).

Samen met kunstschilder Caroline van de Vate en dichter Rita Klapwijk vormt ze Kleurrijk Verbonden. Op een kleurrijke en creatieve manier vertellen zij in schilderijen, gedichten, muziek en lied de boodschap van Gods liefde en genade. Meer informatie hierover is te vinden op www.kleurrijkverbonden.nl

 


Nieuwe voorstelling DICHTerbij

DICHTerbijflyer2012 aOktober 2012 - 3 november gaan we voor de tweede keer de theatervoorstelling DICHTerbij spelen, deze keer in De Dialoog in Ermelo. 'We' zijn Theo Tomassen, Ronald Verhagen, Job Noordmans, Gijs de Groot en ikzelf. Aanvang is 20.00 uur. Kaarten zijn à €12,50 verkrijgbaar bij Boektiek Ichtus, Stationsstraat te Ermelo en bij Boekhandel Sjemen, Smeepoortstraat  te Harderwijk. Je kunt ook kaarten bij mij reserveren, door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Vermeld dan even om hoeveel kaarten het gaat. 

Klik hier voor meer informatie over DICHTerbij!