j4age component required, but not installed Martine Lage - Presentatie ‘Rondom’
ml_sl1.jpgml_sl2.jpgml_sl3.jpgml_sl4.jpgml_sl5.jpg

Presentatie ‘Rondom’

Februari 2012 - Wat een geweldige avond... Een fantastische band; geweldig geluid en licht; een zaal die was getransformeerd tot een waar theater, gevuld met zo’n 200 mensen waaronder mijn man en kinderen, familie en vrienden. Heel bijzonder.

Harro van Staverden presenteerde het geheel. Zelf praatte ik de nummers aan elkaar: hoe ze ontstaan zijn, hoe ze mijn gevoelens verwoorden en hoe mijn geloof daar in verweven is. We hebben 10 nummers van de CD gespeeld. ‘We’ zijn Job Noordmans (drums), Martin Hoving (basgitaar), Daniël Tanate (elektrische en akoestische gitaar), Henk de Koning (keyboards), Gijs de Groot (cello) en ikzelf (piano & zang). Theo Tomassen verbond twee nummers met een treffende tekst op zijn eigen unieke manier. Arjan van den Bijgaart, de directeur van Ecovata, vertelde de zaal in een gesprekje met Harro dat hij onder de indruk is van mijn muziek en teksten, en dat hij aangenaam verrast was door het bijzondere presentatieconcert. De eerste CD heb ik uitgereikt aan mijn moeder van 71. Als afsluiter speelden we Hommage, waarbij iedereen in de zaal meezong.

Daarna de overweldigende reacties van het publiek. Woorden als 'geraakt door je muziek/woorden', 'helemaal jezelf', 'kippenvel' en ‘fantastische band’, kwamen regelmatig voorbij. En ondertussen CD’s signeren. Om weer met beide benen op de grond te landen, hebben we tot middernacht met heel veel mensen alles weer afgebroken en opgeruimd. 

Nu is de CD dus te koop via het bestelformulier op deze website, en in christelijke boekwinkels en diverse webwinkels. Als je ‘Rondom’ via mijn website bestelt, kan ik de CD voor je signeren als je dat even aangeeft op het formulier.

Klik hier om de foto's te bekijken.