Martine Lage
pianist, zanger en liedschrijver


Agenda


Terug naar overzicht

09-04-2019

Paasprogramma Kleurrijk Verbonden

Kleurrijk Verbonden (meer informatie over ons is elders op deze website te vinden) verzorgt op dinsdagavond 9 april een Paasprogramma op een vrouwenavond in Emst. Meer info volgt later.Terug naar overzicht


WELKOM OP DE WEBSITE VAN MARTINE LAGE

Martine is zanger-liedschrijver en pianist. Ze schrijft, zingt en speelt eigen Nederlandstalige muziek. De liedjes die ze schrijft zijn voornamelijk geïnspireerd op haar geloof in - en leven met - God. In 2012 heeft ze een CD uitgebracht met eigen werk, getiteld 'Rondom'. ‘Eva’, een van de nummers van de CD, is dat jaar genomineerd voor een Zilveren Duif.

Martine studeerde orgel met als bijvak piano aan het Utrechts conservatorium, en studeerde daar af in 1990. In die tijd nam ze ook haar eerste zanglessen.

Ze is actief op diverse muzikale gebieden. Zo werkt ze mee aan kerkdiensten; met name als pianist en zanger. Daarnaast begeleidt ze ook regelmatig andere koren en solisten in diverse genres, van klassieke tot lichte muziek.

Als zanger-liedschrijver en pianist werkt ze mee aan theaterprojecten van Theo Tomassen onder de noemer DICHTerbij. In de afgelopen jaren speelden ze 'Dichterbij' en 'De Vierde Wijze'.

Samen met kunstschilder Caroline van de Vate en dichter Rita Klapwijk vormt Martine Kleurrijk Verbonden. Op een kleurrijke en creatieve manier brengen zij in schilderijen, gedichten, muziek en lied de boodschap van Gods liefde en genade.

Daarnaast vormt ze samen met Simone de Koning (sopraan) en Désirée Schuttel (verteller) het trio Desima. In 2018 hebben ze hun eerste klassieke lied- en poëzierecital, getiteld 'Lentewandeling', uitgevoerd, met liederen van onder andere Fauré, Mendelssohn en Schubert en gedichten van Kopland, Oosterhuis en Zijlstra.